Ekspert në Shërbime Profesionale

duke plotësuar gjithë nevojat tuaja

Jeni duke organizuar një udhëtim për shoqërinë tuaj, për institucionin apo kompanine tuaj, për klientët apo partnerët tuaj? Jeni duke kërkuar një mjet transporti për grupe, për transferta nga aeroporti apo porti? Dëshironi të udhëtoni me një mjet transporti udhëtarësh luksoz, të madh, të mesëm, të ri, modern? Dëshironi të shërbeheni nga një staf profesional, i trajnuar, i përgatitur për të përmbushur gjithë kërkesat dhe nevojat tuaja? NE, në BusRent.al do të përmbushim gjithë kërkesat dhe nevojat tuaja, sado ekzigjente qofshin ato.

  1. Autobusa me Qera për çdo event

    Tek ne do të gjeni autobusa dhe furgona për transport udhëtarësh me qera në të gjitha format - si qera ditore, qera afatgjatë, qera për udhëtim, qera pë event, qera për kilometër udhëtimi, për çdo event; si për udhëtime turistike në Shqipëri ashtu dhe për udhëtime turistike jashtë Shqipërisë.

  2. Mjete të shumëllojshëm

    Duhet të transportoni 10, 15, 20, 30, 50, 65 persona njëherësh? Ne ju vijmë në ndihmë me automjete të të gjitha kategorive, duke filluar nga furgonë 8+1 dhe duke vazhduar me furgona 16-19 vendesh, autobusa të vegjël me 25-30 vende, apo dhe autobusa të mëdhenj deri ne 65 vende.

  3. Cmime Kompetitive

    Duke qenë se njohim tregun e transportit të udhëtarëve në vendin tonë, ne jemi të gatshëm tju ofrojmë cmimet më të mira në treg për kërkesën tuaj, duke përmbushur pa kompromise gjithë nevojat tuaja dhe të klientëve tuaj. Jemi të hapur për diskutime dhe negociata.

Partneri Juaj i Besuar Për

Transport Udhëtarësh VIP Transport Udhëtarësh Periodik Transferta nga Aeroporti dhe Porti Transport Turistik Transport per city-tour Transport për Evenimente Autobusa & Furgona me Qera

Autobusa me Qera
për Turizëm

Shërbimet Tona

Tranport Udhëtarësh
të organizuar

Shërbimet Tona